Har nu kommit tillbaka hem till ett regnigt Sverige efter att EM blev klart i fredags eftermiddag. Tyvärr avslutades EM med en tjuvstart för egen del vilket resulterade i en slutgiltig 14e plats i silver finalen, ett resultat jag anser vara helt okej med tanke på att det var mitt första internationella mästerskap på senior nivå i laser klassen och att jag inte seglat speciellt mycket på sista tiden. Tävlingen var hur som helst oerhört lärorik och givande, jag har presterat på en väldigt jämn (dock inte så hög) nivå under hela tävlingen och känner att med lite mer träning finns det väldigt bra förbättringspotential. Nu står lite vila och en del träning på schemat som uppladdning inför SM som går av stapeln i Oxelösund nästa helg.
Resultat från EM: http://www.sailing-aarhus.dk/oc2015/results-laser/
© thom touw