Hallå!

Har haft väldigt mycket saker för mig nu dem senaste veckorna och inte haft tid att skriva något om allt som hänt men nu börjar saker och ting lugna ner sig. Efter SM så jobbade jag 2 veckor på seglarskolan i Västerås samtidigt som jag lite smått påbörjade min flytt till Göteborg. Under veckorna jag jobbade i Västerås så bodde jag hemma hos mina föräldrar i Torshälla och cyklade de 5mien mellan hemmet och JKV som träning på min nyinköpta racer, tyvärr slutade en av vändorna inte som jag tänkt mig utan jag hamnade på akuten med ett stort sår på höften och diverse skrapsår.Så sedan dess har det inte blivit någon träning av något slag då jag inte får bli svettig eller blöt pga förbandet. Men det har ändå varit fullt up med flytten och jag har precis klarat av min första vecka på Chalmers och det känns super! Nu ska jag bara fokusera på att läka ihop min höft (är nästan bra) samt plugga lite mer matte!